Вчера ме глобиха за управление на мотоциклет без А категория. Аз толкова настоявах да се почерпим, а полицая: НЕ, не и не!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеСъгреших.Много съгреших.............sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеВчера ме глобиха за управление на мотоциклет без А категория. Аз толкова настоявах да се почерпим, а полицая: НЕ, не и не!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКазаха ли колко ще е акта? А ти оти караш моторо без категория, а-а-а?
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеСъгреших.Много съгреших.............164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеИ пак.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениекара ми се нещо с турбина... бензиново...)
...то турбото при бензина знаеш ли какво засмукване прави в резурвоараПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...да не си открил петролен кладенец?)
...то турбото при бензина знаеш ли какво засмукване прави в резурвоараsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеИ пак.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...да не си открил петролен кладенец?)
...то турбото при бензина знаеш ли какво засмукване прави в резурвоара, но пак ми се кара!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениезнам, т.е. имам идея де, но пак ми се кара!
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Айдеее и на мен ми резнаха главата и сега ще трябва да си търся работа.
На всичкото от горе се прецакахххх, защото ми дадоха да подпиша молба за напускане по взаимно съгласие и я подписах (фирмата е супер коректна към мен).
На всичкото от горе заедно с мен наемат друго момче, което е по-зле подготвено от мен и съответно на по-ниска заплата (то не, че моята бе много висока )
--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеАйдеее и на мен ми резнаха главата и сега ще трябва да си търся работа.
На всичкото от горе се прецакахххх, защото ми дадоха да подпиша молба за напускане по взаимно съгласие и я подписах (фирмата е супер коректна към мен).
На всичкото от горе заедно с мен наемат друго момче, което е по-зле подготвено от мен и съответно на по-ниска заплата (то не, че моята бе много висока )
Ей-й-й много гадно брате! Дано скоро си намериш по-добра работа, където да те оценят наистина щото ти наистина си голям капацитет и много интелигентно момче. В крайна сметка ще се получи нещо от сорта - всяко зло за добро и няма да те е яд, а ще си кажеш - ей добре че стана така...
Пожелавам ти го от сърце!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЕй-й-й много гадно брате! Дано скоро си намериш по-добра работа, където да те оценят наистина щото ти наистина си голям капацитет и много интелигентно момче. В крайна сметка ще се получи нещо от сорта - всяко зло за добро и няма да те е яд, а ще си кажеш - ей добре че стана така...
Пожелавам ти го от сърце!!!
И аз мисля, че така ще стане, но ще видим.
Чесно казано не си харесвах шефа и съм си мислел за напускане, но тук така те обвързват с договора, че ако тръгнеш да напускаш трябва да плащаш доста на фирмата, но пък сега си ме изненада...--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКолега-а-а-а-а-а-а-а-а, к'во стана бе?! Жив ли си?????164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment